Home

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca

Străinul poate solicita viza de lungă şedere pentru angajare în muncă în termen de 60 de zile de la data obţinerii avizului de angajare de către angajator. Viza se aprobă de Centrul Naţional de Vize, în termen de 10 zile de la data depunerii cererii de eliberare a vizei, fără a mai fi necesară obţinerea avizului de munca Strainul poate solicita viza de lunga sedere pentru angajare in munca in termen de 30 de zile de la eliberarea autorizatiei. Viza se aproba de Centrul National de Vize, fara a mai fi necesara si obtinerea avizului. Viza de lunga durata in Romania pentru studii. 1. Viza de lunga sedere pentru studii poate fi acordata, la cerere, strainilor care. Străinul poate solicita viza de lungă şedere pentru angajare în muncă în termen de 60 de zile de la data eliberării autorizaţiei de muncă. Decizia cu privire la solicitarea de viză tip D/AM este luată de către Centrul Național de Vize din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în termen de 10 zile de la data depunerii cererii de. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza autorizatiei de munca eliberate de Oficiul Roman pentru Imigrari. Viza de lunga sedere se acorda, conform prevederilor art. 24 din OUG 194/2002 pe o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii Articolul 44 se refera la viza de lunga sedere pentru angajare in munca, care se acorda strainilor in scopul incadrarii in munca pe teritoriul Romaniei la un angajator. In urma modificarii aduse de Legea 201/2020, viza de lunga sedere pentru angajare in munca se va acorda cetatenilor din Republica Moldova, Ucraina si Republica Serbia incadrati.

VIZA DE LUNGA SEDERE PENTRU ANGAJAREA IN MUNCA - Jurime

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor in scopul incadrarii in munca pe teritoriul Romaniei la un angajator . Solicitarea de viza trebuie sa fie insotita de urmatoarele documente: a) copia avizului de angajare eliberat in conditiile legislatiei speciale privind. Cetateanul strain poate solicita viza de lunga sedere pentru angajare in munca in termen de 60 de zile de la data obtinerii avizului de angajare de catre angajator. Viza se aproba de Centrul National de Viza si se acorda pe o perioada de maximum 90 de zile. Permisul uni Munca | IGI - Inspectoratul General pentru Imigrari. Navigator. Cauta. Forumuri. Login. Întrebări frecvente. cum pot să obțin o viză de lungă ședere pentru studii Autorizatia de munca este necesara pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, a permisului de sedere in scop de munca. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda in conditiile stabilite de art. 44 din OUG nr.194/2002 privind regimul strainilor in Romania, dupa cum urmeaza 1. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului de angajare obtinut de catre Angajator de la formatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari din judetul in care are sediul social

II. Viza de lunga sedere După obținerea autorizației de munca, angajatorul va trimite documentul angajatului care va obține viza de lungă ședere pentru angajare de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Romaniei. Documente necesare pentru obținerea vizei de lunga sedere Viza de lunga sedere pentru Romania nu va permite intrarea pe teritoriul statelor Schengen, rezulta ca urmeaza sa solicitati o viza separata pentru Italia. Va recomandam sa verificati daca in calitatea de sotie a cetateanului roman beneficiati de careva facilitati in materie de vize, pentru aceasta urmeaza sa va adresati la Ambasada Romaniei.

Va mulțumim că ne-ați contactat, Viza de tip D (de lungă şedere) se eliberează pentru o perioadă ce nu depăşeşte 12 luni, pentru una sau mai multe şederi a căror durată nu va depăşi 90 de zile în decursul a 6 luni de la data primei intrări în ţară, care permite străinului să solicite acordarea dreptului de şedere.Viza de lungă şedere poate fi cu o singură sau cu. Pentru cetatenii non UE. Daca va incadrati in una dintre urmatoarele categorii, va puteti angaja in Romania la o persoana fizica sau juridica fara a mai trece prin procedura obtinerii avizului de munca de la Inspectoratul General pentru Imigrari. Este insa necesar sa se treaca prin celelalte etape: obtinerea vizei de lunga sedere, incheierea.

Viza de Lunga Durata in Romania Cum se obtine Viza de

Pentru strainii care isi desfasoara munca in baza autorizatiei de munca, nu mai este necesar avizul IGI, obligatorie fiind doar aprobarea Centrului National de Vize pentru viza de lunga sedere pentru angajare. In termen de 60 de zile de la obtinerea autorizatiei de munca, trebuie facuta solicitarea pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru munca Dacă ești cetățean al unui stat din afara UE sau SEE, pentru a te putea angaja legal în România, ai nevoie de un aviz de angajare. Poți lucra la un singur angajator, iar dacă dorești să îți schimbi angajatorul, vei avea nevoie de un nou aviz de angajare. Avizul de muncă se obține de la Inpectoratul General pentru Imigrări PRET ASIGURARE VIZA. Pe site-ul MAE si pe site-urile ambasadei Romaniei din strainatate, se mentionaza ca pentru Viza romana de lunga sedere in Romania (Simbol D) sunt necesare mai multe documente, unul dintre ele fiind: - asigurarea medicala pe perioada valabilitatii vizei. Viza pentru angajare în muncă (D/AM Viza de lunga sedere se elibereaza de catre oficiile consulare ale Romaniei din tara de origine in baza unor aprobari eliberare in prealabil de autoritatile romane, cum ar fi autorizatia de munca/avizul de angajare pentru viza de lunga sedere pentru angajare in munca, sau acceptarea la studii de catre o unitate de invatamant din Romania pentru. acesta va obtine viza de lunga sedere pentru angajare de la misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei. Pentru obtinerea acesteia trebuie depuse o serie de documente. Taxa de viza este de 120 euro si se achita in statul in care se face solicitarea

eViza Ministerul Afacerilor Extern

 1. * Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari. * Avizul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca se elibereaza, la solicitarea angajatorului, care trebuie sa faca dovada faptului ca desfasoara o activitate legala in Romania.
 2. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului de angajare obtinut de catre angajator de la formatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari din judetul in care are sediul social
 3. Permise de sedere si avize de munca pentru straini. Obtinerea de permise de sedere pentru straini se poate face doar dupa ce acestia obtin viza de lunga sedere care se acorda, pe o perioada de 90 de zile. Strainul intra in Romania dupa obtinerea vizei de la Oficiul Consular al Romaniei din tara de origine (consultati aici lista misiunilor.
 4. Viza de lunga sedere pentru angajare sau viza de lunga sedere pentru detasare confera dreptul strainului de a intra pe teritoriul Romaniei. Valabilitatea unei astfel de vize este de 90 de zile, avand de cele mai multe ori dreptul pentru o singura intrare pe teritoriul Romaniei, pana la expirarea acesteia strainul fiind obligat sa obtina.

Autorizatia de munca pentru angajarea unui cetatean strain

 1. Vize sedere Romania. Societatea Profesional New Consult SRL ofera cetatenilor straini ce doresc sa locuiasca, sa lucreze, sa desfasoare activitati comerciale in Romania servicii pentru intocmirea documentatiilor necesare si consiliere juridica in vederea obtinerii vizei de lunga sedere conform legislatiei in vigoare
 2. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari. Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale. Acest tip de viza se acorda, pe baza avizului Agentiei Romane pentru Investitii Straine, strainilor care sunt sau.
 3. Articolul 44 - Viza de lunga sedere pentru angajare in munca (1) Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza autorizatiei de munca eliberate de Oficiul Roman pentru Imigrari. (2) Autorizatia de munca se elibereaza, la solicitarea angajatorului, daca se constata indeplinirea urmatoarelor conditii: a) angajatorul face dovada faptului ca desfasoar
 4. Servicii dosar Viza Lunga Sedere Romania - Societatea Profesional New Consult SRL, ofera cetatenilor straini ce doresc sa locuiasca, sa lucreze, sa desfasoare activitati comerciale in Romania, servici..., Profesional New Consult, Bld. I.C. Bratianu, Bl. D6, Pitesti, ID: 674173
 5. Aceste vize pot fi de doua categorii: viza de scurta sedere, viza de lunga sedere. Viza de scurta sedere - va permite sa solicitati intrarea pe teritoriul Romaniei, pentru alte motive decat imigrarea, in vederea unei sederi neintrerupte sau a mai multor sederi a caror durata sa nu depaseasca 90 de zile, in decurs de 6 luni de la data primei.

Viza de lunga sedere Pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru angajare trebuie sa depuneti urmatoarele documente: - copia avizului de angajare, eliberat de Inspectoratul General pentru Imigrari sau, dupa caz, documente prin care sa se faca dovada ca solicitantul se incadreaza in categoriile de cetateni straini care pot fi incadrati fara. • Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari. • Avizul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca se elibereaza, la solicitarea angajatorului, care trebuie sa faca dovada faptului ca desfasoara o activitate legala in.

Legea 200/2020: Noutati cu privire la angajarea

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se obtine in termen de 60 de zile de la eliberarea avizului de angajare, fiind acordata de catre ambasadele si consulatele Romaniei. Viza de lunga sedere vi se poate elibera, la cerere, pentru o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii, pentru urmatoarele scopuri Răspuns: În România, viza de lungă ședere poate fi cerută pentru următoarele scopuri: 1. Viza de lungă ședere pentru angajare în muncă • Viza de lungă ședere pentru angajare în muncă se acordă străinilor pe baza avizului Oficiului pentru Migrația Forței de Muncă și al Oficiului Român pentru Imigrări

(2) Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Autoritatii pentru straini..... (5) Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se elibereaza si strainilor lucratori transfrontalieri in Romania. 24 Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda in conditiile stabilite de art. 44 din OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, dupa cum urmeaza: Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza autorizatiei de munca eliberate de Oficiul Roman pentru Imigrari Dupa obtinerea avizului de munca, angajatorul trebuie sa trimita acest document angajatului, iar acesta va obtine viza de lunga sedere pentru angajare de la misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei. Pentru obtinerea acestei vize trebuie depuse mai multe documente si trebuie sa se achite o taxa de 120 Euro

Ulterior obtinerii avizului de angajare de la IGI, este randul strainului sa obtina viza de lunga sedere pentru angajare de la misiunea diplomatica din statul sau. Obtinerea acestei vize presupune pregatirea unui alt set de documente, de data aceasta de catre viitorul salariat VIZE DE LUNGA SEDERE ( vize ce permit eliberarea ulterioara a permisului de sedere pe teritoriul Romaniei pe o perioada de minim 12 luni)-Viza in scop de munca-Viza in scop de reintregirea familiei cetateni straini-Viza in scop de reintregirea familiei pentru membrii de familie ai cetatenilor romani si cetateni U Departamentul pentru Munca in Strainatate ii informeaza pe cei interesati ca in Ungaria romanii se pot angaja pentru a presta munci sezoniere in agricultura, cu unele exceptii, pe baza permisului de munca sau a carnetului pentru angajare temporara, in baza carora se obtine viza de sedere pentru angajare in munca sezoniera

Viza de lunga sedere in scop de angajare/detasare In termen de 60 de zile de la obtinerea avizului de angajare/detasare, strainul trebuie sa solicite o viza de lunga sederein scop de angajare/detasare, de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei din statul in care isi are domiciliul sau resedinta. Taxa pentru aceasta viza. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca - viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari; Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale. Acest tip de viza se acorda pe baza avizului Agentiei Romane. Avizul de Munca este primul document esential in vederea obtinerii permisului de sedere in Romania pentru cetatenii straini Non - UE. În funcție de tipul activității pe care îl întreprinde angajatorul, putem obține avizul de muncă pentru mai multe categorii de cetățenii NON - UE: muncitori permanenți, transfrontalieri, sezonieri, stagiari, înalt calificați sau detașați Exista si o taxa de 120 de euro, care se plateste in statul unde se face solicitarea. Viza de lunga sedere se acorda pentru o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii. Ultima etapa este obtinerea Permisului de sedere. Permisul de sedere atesta dreptul de a sta in România si se obtine de la Inspectoratului General pentru Imigrari 1. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. 2. Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale. 3. Viza de lunga sedere pentru alte scopuri. 4. Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetatenilor romani. 5. Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei. 6. Pentru desfasurarea de activitati economice. 7

România (de exemplu, depășirea perioadei de valabilitate a vizei, munca ilegală, fără aviz de muncă, șederea ilegală, nerespectarea obligațiilor de notificare a autorităților române în condițiile stabilite de lege etc.) pot Aviz de muncă pentru specialist (angajare locală) • Cetățeanul străin trebuie să dețină o. Portfolio ASIGURARE DE SĂNĂTATE PENTRU CETĂȚENI STRĂINI Cetatenii straini care doresc sa obtina permis de sedere in Romania, permis de rezidenta in Romania sau viza in Romania, trebuie sa incheie o asigurare medicala valabila pe teritoriul Romaniei. CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA CERE OFERTA PRINCIPALELE ACOPERIRI ALE ASIGURĂRII de SĂNĂTATE PENTRU CETĂȚENI STRĂINI Cetatenii straini.

Viza de scurta/lunga sedere a strainilor in Romani

Angajarea muncitorilor straini: documente necesare si aviz

Acest tip de viza poate fi eliberat cu una sau mai multe intrari. Viza de lunga sedere se acorda pentru urmatoarele scopuri: viza de lunga sedere pentru angajare in munca, viza de lunga sedere pentru desfasurare activitati comerciale, viza de lunga sedere pentru alte scopuri, viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei (7) Prin exceptie de la dispozitiile art. 24 alin. (1) , in cazul strainilor care prezinta un aviz de angajare pentru lucratori sezonieri, viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda pe o perioada egala cu durata preconizata a contractului plus 5 zile, fara a depasi 90 de zile Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari. 2. Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale. Acest tip de viza se acorda, pe baza avizului Agentiei Romane pentru Investitii Straine, strainilor care sunt. Viza de lunga sedere pentru studii cetatenia unui stat din afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European? Pentru.... (Consultati lista acestora). Viza de lunga sedere Puteti obtine viza de lunga sedere... program de schimb de elevi. Institutia la care veti studia poate fi de stat.. Membrii de familie ai cetatenilor din cadrul spatiului comunitar si SEE pot calatori fara viza pe teritoriul romanesc.. Membrii de familie non-UE/SEE trebuie sa obtina viza pentru a li se permite intrarea in Romania, daca nu au un permis de sedere emis de un stat UE/SEE. In anumite conditii, se poate solicita si o invitatie din partea unui cetatean roman sau a unui strain cu permis de sedere.

Viza de lunga sedere Viza de lunga sedere Coltuc si asociatii, ce a mai buna firma de consultanta afaceri si avocati . Sunt foarte buni pe gdpr,litigii,contestatii la executare . Viza de lunga sedere se solicita, pe o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii. Viza de lunga sedere permite strainilor Citește mai mul Permisul de munca poate fi eliberat, potrivit legii, strainilor care indeplinesc conditiile prevazute de legislatia din Romania cu privire la incadrarea in munca si care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza de lunga sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri, precum si strainilor. Lucrator stagiar - angajat strain in baza unui aviz de angajare , care efectueaza un stagiu cu o durata determinata, astfel incat sa obtina o . In cazul strainilor , membri ai statelor terte, munca in Romania poate fi prestata doar. Centrului National de Vize pentru viza de lunga sedere pentru angajare 1. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor pe baza avizului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca si al Oficiului Roman pentru Imigrari. 2. Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comercial Pentru aceasta, va depune o serie de documente.In momentul in care avizul este aprobat, angajatorul va plati o taxa de 100 euro pentru a putea fi ridicat avizul de munca. Pentru obtinerea avizului de angajare lucrator permanent sunt necesare urmatoarele documente furnizate atat de angajator cat si de candidat

Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetatenilor romani Viza de lunga sedere se poate acorda: strainilor casatoriti cu cetateni romani, cu conditia ca aceasta sa nu fie o casatorie de convenienta, constatata in conditiile prevazute la art. 64, iar daca a fost incheiata pe teritoriul Romaniei, solicitantul sa fi avut drept. Daca doriti sa stati pe teritoriul Romaniei o perioada indelungata trebuie sa depuneti o cerere pentru obinere permis de sedere cu minim 30 de zile inainte de expirarea dreptului dat de viza sau alt mijloc prin care vi s-a oferit dreptul de sedere Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Dispoziţiile cuprinse în Codul Muncii se aplică inclusiv cetăţenilor străini sau apatrizi încadraţi cu contract individual de muncă , care prestează muncă pentru un . Accesați Care sunt categoriile de lucrători care pot fi încadrați în. Cea mai importantă schimbare o reprezintă. Iar potrivit comunicatului publicat de Inspectoratul General pentru Imigrari, pe ste-ul institutiei, cetatenii statelor mentionate care doresc sa desfasoare activitati lucrative, in conditiile noilor prevederi, pot solicita viza de lunga sedere pentru angajare in munca fara a fi necesara prezentarea copiei avizului de angajare. Potrivit.

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Romania a procedat la transpunerea directivelor europene privitoare la munca strainilor si la conditiile angajarii acestora. In prezent, avizul de angajare este . Precizări privind unele modificări aduse prin Legea nr. Dispozitii generale privind intrarea, sederea si iesirea strainilor Permisul de munca poate fi eliberat, potrivit legii, strainilor care indeplinesc conditiile prevazute de legislatia din Romania cu privire la incadrarea in munca si la detasare, care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza de lunga sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri, precum si. Viza de lunga sedere pentru alte scopuri se acorda, la cerere, de catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei din tara in care acestia isi au resedinta sau domiciliul, urmatoarelor categorii de straini: ⇒ Celor desemnati ca administratori ai unei societati comerciale; ⇒ Celor detasati de catre o companie straina cu sediul. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca se acorda strainilor, la cerere, de catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei, si este valabila pentru o perioada de 90 de zile. Dreptul de sedere in Romania poate fi prelungit succesiv pentru perioade ce nu pot depasi un an fiecare

Munca IGI - Inspectoratul General pentru Imigrar

sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri. (2) Permisul de munca poate fi eliberat, cu respectarea reglementarilor in vigoare, fara a fi necesara obtinerea vizei de lunga sedere pentru angajare in munca, strainilor aflati in una dintre urmatoarele situatii Acte necesare viza de lunga sedere in Romania Pentru obtinerea vizei de lunga sedere ai nevoie de: - Copia Autorizatiei de munca - Dovada mijloacelor de intretinere la nivelul salariului minim brut - Cazier Judiciar - Asigurare medical ape perioada valabilitatii vizei Poti solicita viza de lunga sedere pentru angajare in termen de 60 de zile de la eliberarea autorizatiei de munca

Care este salariu minim la angajarea unui strain

Incadrarea in munca a cetatenilor straini in Romania

 1. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca, pentru desfasurarea de activitati comerciale, pentru reintregirea familiei, pentru studii, stabilirea domiciliului in Romania. Afla Detalii . DREPT ADMINISTRATIV
 2. Imigrare, avize de munca, vize. La prima vedere, legislatia in materia imigrarii din Romania pare complicata si adesea inaccesibila. Misiunea noastra este sa ghidam clientii catre o experienta pozitiva, fara consum de timp, resurse umane si financiare
 3. Solutionarea cererii de aprobare a dreptului de sedere pe termen lung se realizeaza de catre Inspectoratul Roman pentru Imigrari intr-un termen de aproximativ 6 luni. Dupa ce se primeste un raspuns afirmativ, urmatorul pas este obtinerea permisului de sedere pe termen lung, care se va elibera pentru o perioada de 5 ani sau de 10 ani pentru.

Obtinerea vizelor de lunga sedere pentru angajare in munca Obtinerea vizelor de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale 0723-882.313 Contactati-ne, si impreuna vom gasi cele mai bune solutii financiar-contabile pentru firma dumneavoastra Bucuresti. 0746938774. adela_bratulescu@yahoo.com. Facebook. Persoana straina poate obtine o viza de lunga sedere in scop de angajare, pe teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea vizei, va trebui sa depuna la Inspectoratul General pentru Imigrari urmatoarele: - copia avizului de angajare, eliberat de Inspectoratul General pentru Imigrări sau.

Viza de munca in Romania - Răspunsuri Avocatnet

La expirarea unui permis de sedere (tip.B), acesta se poate prelungi cu inca 5 ani daca se poseda in continuare un contract de munca pe durata nedeterminata sau daca s-a incheiat un nou contract de munca pe durata mai mare de un an. Pentru persoanele care s-au aflat in somaj involuntar o perioada mai lunga de 12 luni, permisul se poate prelungi. 6. strainul poate solicita viza de lunga sedere pentru angajare in munca in termen de 30 de zile de la eliberarea autorizatiei. English 6. the foreigner may request a long-stay visa for employment within 30 days from the issuance of the authorization. the visa is approved by the national visa center Viza de lunga sedere pentru angajare in munca, pentru desfasurarea de activitati comerciale, pentru reintregirea familiei, pentru studii, stabilirea domiciliului in Romania Servicii de consultanta juridica, depunere dosar si mentinerea legaturii cu institutiile publice abilitate, actionarea in instanta in situatia intarzierii exagerate in. NOU ! Servicii imigrari Pentru angajatori si pentru cetateni straini • Obtinerea dreptului de sedere in scop de munca in Romania - incluzand obtinerea vizei de la oficiile consulare ale Romaiei din strainatate • Avize de angajare si avize de detasare pentru straini • Avize de angajare pentru lucratori inalt calificati • Inregistrarea rezidentei cetatenilor UE/SEE/Elvetia.

Viza de lungă şedere tip D viza

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca. Cetăţeni din state membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European. România pot solicita, . Resurse adiţionale pentru cetăţeni S. Cetăţenii străini trebuie să se ȋnregistreze la cea mai apropiată secţie de Poliţie. In cazul cetatenilor care fac parte din + Articolul 3 (1) Permisul de muncă poate fi eliberat, la cerere, strainilor care indeplinesc condiţiile prevăzute de legislatia română cu privire la incadrarea în munca şi care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza de lunga sedere pentru angajare în munca sau, după caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri.. Străinul poate solicita viza de lungă şedere pentru angajare în muncă în termen de 60 de zile de la data eliberării autorizaţiei de muncă. Viza se aprobă de Centrul Naţional de Vize, în termen de 10 zile de la data depunerii cererii de eliberare a vizei, fără a mai fi necesară obţinerea avizului Oficiului Român pentru Imigrări Pentru strainii care isi desfasoara munca in baza autorizatiei de munca, nu mai este necesar avizul IGI, obligatorie fiind doar aprobarea Centrului National de Vize pentru viza de lunga sedere pentru angajare. In termen de 60 de zile de la obtinerea autorizatiei de munca, trebuie facuta solicitarea pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru.

Asigurarea medicala pentru strainii rezidenti. Asigurarea medicala pentru strainii rezidenti, este un produs solicitat cetatenii care doresc sa obtina viza de sedere in Romania dar si de cetatenii straini care locuiesc pe teritoriul Romaniei si isi doresc o asigurare de sanatate care sa le ofere servicii medicale la standarde inalte si fara batai de cap in cazul unei imbolnaviri O astfel de asigurare de sanatate este necesara pentru obtinerea permisului de sedere pe teritoriul Romaniei. Aceasta poate fi incheiata de cetatenii straini rezidenti pentru a putea obtine viza sau permisul de sedere. Sederea poate fi: - de scurta durata - de pana la 3 luni - de sedere de lunga durata intre 3 luni - 120 luni

Viza de lunga sedere pentru angajare in munca, pentru desfasurarea de activitati comerciale, pentru reintregirea familiei, pentru studii, stabilirea domiciliului in Romania OBTINERE CETATENIE Servicii de consultanta juridica, depunere dosar si mentinerea legaturii cu institutiile publice abilitate, actionarea in instanta in situatia intarzierii. 3. Cererea strainului pentru eliberarea permisului de munca 4. Fisa personala 5. Documentul de trecere a frontierei a strainului, valabil cel putin un an de la data acordarii vizei de lunga sedere, pe care este aplicata viza de lunga sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri, in original si copie 6 Vizele de lunga sedere pentru angajare in munca, studii, cercetare etc., vor fi eliberate in continuare numai de catre Ambasada Republicii Turcia la Bucuresti si de Consulatul General de la Constanta

Se recunoaste diploma de studii, se emite avizul de munca, in scop de detasare sau in scop de angajare locala. Daca avizul de munca este pentru lucratorul permanent trebuie o declaratie oficiala de la ANOFM, se depune apoi solicitarea pentru obtinerea avizului de munca, se obtine si viza de lunga sedere, permisul de sedere in Romania, eliberat la 30 de zile de la data depunerii, valabil un an Obținere documente muncitori Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia. Experiența și profesionalismul nostru în recrutare muncitori Asia sunt completate de o abordare atentă a tuturor serviciilor Oferim asistenta in vederea obtinerii urmatoarelor tipuri de vize: 1. Viza de lunga sedere pentru angajare in munca 2. Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale 3. Viza de lunga sedere pentru alte scopuri 4. Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetatenilor romani 5. Viza de lunga sedere pentru de sedere pentru fiecare dintre muncitorii straini angajati, procedura deosebit de importanta pentru ca avizul de munca si viza de lunga sedere nu sunt suficiente pentru ca angajatul strain sa-si desfasoare activitatea pe toata durata contractuala

Imigrare & Permis de sedere. Avem o experienta vasta in reprezentarea clientilor, persoane juridice si fizice, in domeniul imigrarii in Republica Moldova. Avocatii nostri ofera asistenta si reprezentare juridica cu privire la toate aspectele regimului strainilor in Republica Moldova, inclusiv privind: Viza de lunga sedere pentru angajare in munca Romania a inceput sa importe forta de munca din tarile asiatice. In ultimii ani, companiile din Romania au inceput sa-si puna problema importului de angajati din tari non-UE, care sa asigure resursa umana in sectoarele in care exista deficit de personal si activitatea risca sa fie intrerupta din aceasta cauza, conform Smartree, lider pe piata de externalizare a proceselor de HR Viza de lunga sedere se acorda strainilor, la cerere, pe o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii, pentru urmatoarele scopuri: desfasurarea de activitati economice: strainilor care urmeaza sa desfasoare activitati economice in mod independent sau in cadrul unor asociatii familiale, in conditiile legii privind organizarea si. De regula, viza se acorda pentru o perioada de 90 de zile, cu dreptul la una sau la mai multe iesiri. Ulterior obtinerii vizei, dupa intrarea in Romania va trebui sa se obtina PERMISUL DE MUNCA. Documentele in acest sens trebuie depuse cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea dreptului de sedere acordat de viza